Mukipaja

Mukipaja on helppoon siirtokuvatekniikkaan perustuva suosittu tapa toteuttaa omaa luovuutta ilman paineita, hauskassa seurassa.

Olen piirtänyt mukipajalaisten käyttöön runsaasti erilaisia kuvituksia. Kuviot leikataan saksilla arkilta ja sommitellaan astian pintaan.

Tekniikka on yksinkertainen, laadukas ja sopii kaikille!

Mukipaja on perustettu 2016 ja mukeja on kuvioitu tuhansia ympäri Suomen.

Mukipaja järjestetään vähintään kerran kuussa. Ilmoittautuminen mukaan tapahtuu kaupan kautta.

Mukipajan voi myös tilata omalle ryhmälle. Ohjaan paljon Mukipajoja yrityksille, yhteisöille ja ystäväporukoille jotka haluavat tulla virkistäytymään, keksiä kivaa yhteistä tekemistä, nostattaa ryhmähenkeä tai ylipäänsä tehdä yhdessä jotain totutusta poikkeavaa. Yritykset voivat myös tilata aivan omat vain heille kuvittamani siirtokuvat.

Mukipajan omat viihtyisät tilat 12 hengelle löytyy Vallilasta Helsingistä. Mukipajaan pääsee helposti raitiovaunulla, bussilla ja omalla autolla. Tilat nousevat kahden portaan verran katutasosta. Palveluuni kuuluu myös ketterästi liikkuminen yritysten omiin tiloihin, mikäli ryhmäkoko on isompi.

Mukipaja tarjoaa kakkulautaset, lusikat, mukit ja tarjoiluastiat maksutta käyttöönne mikäli haluatte tuoda omat tarjoilut mukananne Vallilaan. Valmiit, konepestävät mukit voi noutaa noin viikon kuluttua Mukipajasta.

Mukipaja on mainiota tekemistä ihan kaikille. Pienemmätkin lapset onnistuvat aikuisen avulla mukien koristelussa ja koululaiset onnistuvat jo aivan itsenäisesti. Mukipajan kesto on 2,5 tuntia.

Mukipaja järjestetään vähintään kerran kuussa.
Löydät tulevat pajat kaupasta.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä Mukipajasta tai haluat tilata oman työpajan vaikkapa yrityksen virkistyspäivään
tai ystävien illanviettoon, ota yhteyttä mukipaja@piiaketo.fi.

Osoite ikoni

Mukipaja
Eurantie 8-10
00550 Helsinki
+358 41 522 2090


Löydät Mukipajan viimeisimmät kuulumiset Instagramista.

instagram icon
  • ”Mukipaja on nerokas! Täysin osaamatonkin saa luotua todella kivoja mukeja.”

  • ”Mukipaja oli todella rentouttava! Konsepti on hauska, sillä saat onnistumisen kokemuksia vaikka et osaisi itse piirtää. Siirtokuvien avulla sai silti olla luova.”

  • ”Mukipaja toimii myös lasten kanssa! Mukava yhteinen ”spesiaalitekeminen” lapsen kanssa. Omasta mukista on muodostunut lapselle todella tärkeä ja se on ahkerassa käytössä.”

  • ”Mä en oo yhtään luova, mutta... tästähän tuli tosi hieno!”

Kuvat – Uupi Tirronen